U Osijeku su 19. veljače 2022. godine održana dva natjecanja za sve dobne skupine pod organizacijom JJK Tatami iz Osijeka. Prvo je održano Prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste sa oko 230 prijavljenih natjecatelja u različitim dobnim skupinama od U10 do U21 te u pripadajućim težinskim kategorijama.

Odaziv je nadmašio sva očekivanja, a organizacija samog događanja, privukla je interes lokalne uprave te športskih organizacija koje su također sudjelovale pri organizaciji te tako poduprli ovaj te naredne buduće organizacijske pokušaje u našem sportu.

Sve rezultate možete vidjeti na sljedećem linku, a potrebno je napomenuti su da u ukupnom poretku najboljih rezultata po klubovima bili sljedeći klubovi: 1, mjesto pripalo je HAJJK Alliance Mladost Blackdragon iz Zagreba, drugo mjesto zauzeo je domaćin JJK Tatami iz Osijeka, a na trećem mjestu našao se JJK Factory iz Đakova. Rang listu klubova te broj osvojenih medalja možete vidjeti na sljedećem linku.

Nakon PH za mlađe uzraste, uslijedio je otvoreni turnir za odrasle pod nazivom Osijek Open. U nekih 60 prijava, publika je imala priliku vidjeti više zanimljivih borbi te od toga 9 borbi za zlato, 9 za srebro i 8 za broncu. Sve rezultate možete vidjeti na sljedećem linku.

Potrebno je istaknuti da je najbolji klub Osijek Open-a sa 27 osvojenih bodova bio Checkmat Zadar, HAJJK Alliance Blackdragon osvojio je 26 bodova te na trećem mjestu JJK Vinkovačke Rode sa 17 osvojenih bodova. Rezultati po klubovima su na sljedećem linku.

Čestitamo svim natjecateljima na uloženom trudu i osvojenim medaljama te se zahvaljujemo organizatoru na odličnoj organizaciji i uloženom naporu te se veselimo sljedećim natjecanjima.