Zagreb će od 23. do 26. studenog postati epicentar europskog ju-jitsu spektakla, dok će se u sportskoj dvorani Doma Sportova održati Europsko prvenstvo u Ju-Jitsu. Organizator ovog prestižnog događanja je Hrvatski Ju-Jitsu Savez, a očekuje se dolazak vrhunskih boraca iz cijele Europe.

Popis svih prijavljenih natjecatelja možete vidjeti klikom na link.

Natjecanje će obuhvatiti tri glavne kategorije: Adult, Masters i Teams, pružajući raznolike izazove i dinamične borbe ljubiteljima ovog drevnog borilačkog sporta. Kategorija “Adult” okupit će najmlađe i najperspektivnije natjecatelje, dok će se u kategoriji “Masters” suočiti iskusni borci koji su stekli respekt u svijetu ju-jitsua. Ekipna natjecanja u kategoriji “Teams” dodatno će naglasiti timsku koordinaciju i suradnju.

Očekuje se prisustvo brojnih gledatelja koji će uživati u visokokvalitetnim borbama, stručnim komentarima i uzbudljivoj atmosferi.

Hrvatski Ju-Jitsu Savez poziva sve ljubitelje ju-jitsua da podrže svoje favorite i uživaju u vrhunskom sportskom događaju. Za one koji žele sudjelovati, prijave su još uvijek otvorene, a linkovi za registraciju nalaze se na službenoj stranici Europskog prvenstva u Ju-Jitsu na Adult, Masters.

Ovo prvenstvo ne samo da će demonstrirati vrhunsku tehniku i snalažljivost boraca već će i dodatno promovirati ju-jitsu kao sport koji potiče tjelesnu spremnost, mentalnu izdržljivost te sportski fair play.

Pratite sve najnovije informacije, rezultate i ekskluzivne intervjue na službenom portalu Hrvatskog Ju-Jitsu Saveza (hjjs.hr) te na društvenim mrežama uz hashtag #JJEuropskoPrvenstvo. Budite dio ove uzbudljive borilačke manifestacije i podržite ju-jitsu zajednicu u Hrvatskoj i diljem Europe.