Hrvatski Ju-Jitsu Savez će održati Državno Ju-Jitsu prvenstvo 2021 u Zadru,  9. listopada 2021. godine, u sportskoj dvorana Mocire, Ul. Bruna Bušića u Zadru.

Natjecanje će se održati po punom rasporedu kojega možete skinuti na kraju ovog dokumenta, a obuhvatiti će dva dana natjecanja sa sljedećim rasporedom:

 

Petak, 8. listopada 2021.

  • Akreditacija, kontrolna vaga seniora m/ž i prijava ekipa, sudački seminar
  • Službena vaga m/ž
  • Online izvlačenje parova – elektronski ždrijeb Ždrijeb će biti objavljen na hjjs.smoothcomp.hr

 

Subota, 9. listopada 2021.

  • Službena vaga m/ž,Akreditacija,prijava ekipa Otvaranje ,himna, početak natjecanja
  • Natjecanje po kategorijama: eliminacijske i finalne borbe za svaku kategoriju
  • Podjela medalja po kategorijama, a pehara nakon zadnje kategorije

 

Prijava natjecatelja putem linka hjjs.smoothcomp.hr: srijeda, 6. listopad 2021. do 23:59h. Svi sudionici moraju potpisati „Izjavu o odricanju odgovornosti“, a za maloljetne sudionike dostaviti pisanu „Izjava roditelja“ za sudjelovanje na natjecanju.

Prijave su na sljedećim linkovima:

Ju-Jitsu prvenstvo Hrvatske 2021

Zadar Jiu-Jitsu Challenge 2021

 

Rok dostave Izjava na e-mail: info@hjjs.hr je do srijede, 6. listopad 2021. do 23:59h.

Kotizacija za seniore i U21 je 150 kn, a za mlađe uzraste (U18 i mlađi) m/ž je 100 kn. Kotizacija se uplaćuje isključivo s računa klubova na račun Hrvatskog Ju-Jitsu saveza do 6. listopada 2021. godine, IBAN: HR4024020061100744832.

Ju-Jitsu prvenstvo Hrvatske održat će za sve uzrasne i težinske kategorije u sportskim disciplinama JIU-JITSU (NE-WAZA) i FIGHTING. Osim navedenih kategorija, sa svrhom popularizacije i omasovljenja sporta, u disciplini Jiu-Jitsu (Ne-Waza/BJJ)) bit će održano i dio natjecanje za početničke pojaseve (bijeli i plavi pojas) u seniorskim kategorijama. Rezultati ovog dijela natjecanja neće se uzimati u obzir za uvjet za ostvarenje kategorizacije sportaša. Dodatne kategorije za bijeli i plavi pojas (m: -56kg,-62kg, – 69kg, -77kg,-85kg, -94kg, +94kg, ž: -63kg, +63 kg)

 

Na ulasku u dvoranu tehnički organizator će osigurati dovoljan broj osoblja sa bez kontaktnim toplomjerima za kontrolu temperature svih akreditiranih osoba koje će ulaziti u sportski objekt i dovoljnu količinu sredstva za dezinfekciju.

U sportsku dvoranu smiju ući natjecatelji, treneri, suci i službene osobe HJJS-a. Ostalim osobama neće biti dozvoljen ulaz u dvoranu.

 


Ostali planirani turniri Hrvatske Jiu-Jitsu lige 2021. su zbog svima poznatih razloga otkazani.